HaÉrdekel a Faceboook-on | HaErdekel.huA lélek tükre - HaErdekel.hu - 2012/05/27
HaErdekel.hu Logo

Üdv, Látogató!

A hét legjobb bejegyzései. Jó szórakozást!


Nem jelenik meg jól a hírlevél?
Kattints ide a feltöltött változathoz.

A lélek tükre

A lélek tükreKétféleképpen lehet egy ember arcába nézni. Az egyik, hogy a szemét mint az arca részét nézed. A másik mód, hogy csak a szemét nézed, semmi mást, mintha az volna az arca. (…) Mert a szem az élet kicsinyített változata. //Alessandro D`Avenia
» Olvass tovább

Életnagyságú ház Lego-ból!

Életnagyságú ház Lego-ból!Igaz, napjainkban egyre inkább hódítanak az alternatív építőanyagok, de talán egyszerűbb megoldásokat is lehet találni, mint amit a brit televíziós műsorvezető, James May választott..
» Olvass tovább

A Világ legnagyobb és legmélyebb úszómedencéje

A Világ legnagyobb és legmélyebb úszómedencéjeHa érdekel, a Világ legnagyobb úszómedencéje Chile-ben található, a San Alfonso del Mar övezetben. Méreteit tekintve körülbelül 20 olimpiai méretű medencének felel meg..
» Olvass tovább

Elgondolkodtató rajzok Pawel Kuczynskitől

Elgondolkodtató rajzok Pawel KuczynskitőlPawel Kuczynski egy lengyel művész, aki a szatirikus illusztrációkra specializálódott. A diplomás grafikus elgondolkodtató képeivel már közel száz díjat és kitüntetést gyűjtött be. A legtöbb műve komoly témákkal foglalkozik, mint például a szegénység, a kapzsiság, a hazugság és a halálozás. Míg a grafikák mondanivalója...
» Olvass tovább

A teve-fodrászat művészete

A teve-fodrászat művészeteHa érdekel, Bikaner sivatagi városa minden évben otthont ad egy rendkívül színes fesztiválnak. A Bikaner Teve Fesztivál egyike India ezernyi csodájának..
» Olvass tovább

A világ legfurcsább hajója

A világ legfurcsább hajójaHa érdekel, az amerikai Haditengerészeti Kutatási Iroda (U.S. Office of Naval Research) tulajdonában van az egyik legfurcsább oceanográfiai berendezés az RP Flip hajó melynek különlegessége, hogy vízszintes és függőleges pozíciót is fel tud venni a vízen.
» Olvass tovább

Az 5 legőrültebb bikini a nyárra

Az 5 legőrültebb bikini a nyárraBár miden évben új ötletek ezreivel lepik meg a tervezők a napimádó nőket, még mindig lehet újat mutatni.
» Olvass tovább
HaErdekel.hu érdekességek
www.haerdekel.hu | haerdekel@haerdekel.hu
RSSTwitterFacebookPinterest
Ha nem szeretnél több érdekességet kapni tőlünk, kattints ide
Minden jog fenntartva ©2012 HaErdekel.hu