HaÉrdekel a Faceboook-on | HaErdekel.huA Madarak és Fák Világnapja - 2012/05/10
HaErdekel.hu Logo

Üdv, Látogató!

Ha érdekel, hazánkban ma van a Madarak és a Fák Világnapja. Összeszedtük hát a legszebb madarakat és a legkülönlegesebb cikkeket e témában. Jó szórakozást!


Nem jelenik meg jól a hírlevél?
Kattints ide a feltöltött változathoz.

A Világ legszebb madarai

A Világ legszebb madaraiHa érdekel, május 10-én van a Madarak és Fák Világnapja. Ez alkalomból a világ legszebb madarairól gyűjtöttem össze fotókat, a teljesség igénye nélkül. Jó szórakozást hozzájuk!
» Olvass tovább

A csodás Jégmadár

A csodás JégmadárHa érdekel, a Jégmadár egy igazi halivadék-pusztító. A halakat általában víz fölé hajló fák ágairól figyeli és választja ki. Türelmesen és mozdulatlanul lesi a vizet és a benne folyó életet.
» Olvass tovább

A Világ első függőleges erdője

A Világ első függőleges erdőjeA 27 emeletes lakóépület speciálisan kialakított erkélyein közel egy hektárnyi növényzet kap helyet, ami 900 fából, 5000 cserjéből, és 11.000 talajtakaró növényből áll.
» Olvass tovább

Bonsai szoborcsodák

Bonsai szoborcsodákTakanori Aiba aprócska világokat alkot meg műanyagból, fából, papírból és még épp amire szüksége van. Az elkészült szoborcsodákat legtöbbször egy-egy bonsai fa, világító torony, vagy kicsiny szigetek köré építi meg.
» Olvass tovább

Égig érő bambuszerdő

Égig érő bambuszerdőBár már évszázadok óta kinyílt a nyugat felé Japán kapuja, a keleti ország még a mai napig csupa misztikum. Mintha a természet is ezt az érzést szeretné megtartani bennünk, hisz a szigetországban egymást érik a káprázatosabbnál káprázatosabb helyek. Az egyik ilyen csoda a Sagano Bambusz Erdő.
» Olvass tovább

A leghosszabb út a lombok között

A leghosszabb út a lombok közöttMajd 1300 méteren keresztül csodálhatjuk a kilátást 25 méter magasból. A sétány végén egy 44 méter magas ovális kupola található. A 360 fokos csigalépcső körbe a kupolán gyönyörű kilátást nyújt a természetre.
» Olvass tovább
HaErdekel.hu érdekességek
www.haerdekel.hu | haerdekel@haerdekel.hu
RSSTwitterFacebookPinterest
Ha nem szeretnél több érdekességet kapni tőlünk, kattints ide
Minden jog fenntartva ©2012 HaErdekel.hu