HaÉrdekel a Faceboook-on | HaErdekel.huA hét legnézettebb cikkei - 2012/05/06
HaErdekel.hu Logo

Üdv, Látogató!

Eljött a vasárnap, nézzük hát, mely cikkek voltak a legnézettebbek a HaErdekel.hu oldalán.
Te láttad már mindet?


Nem jelenik meg jól a hírlevél?
Kattints ide a feltöltött változathoz.

Csodás Orgona - Anyák napja 2012

imageHa érdekel, a közönséges orgona április végén-májusban virágzik. Finom illata és csodás színei miatt már nagyon rég óta a természet ébredésének a jelképe. A Balkánon őshonos fajt először a törökök ültették kertekbe, tőlük került a keresztény Európába. Török nevéből (Leilak) származik a lila szín neve sok európai nyelvben. Az orgonák fő elterjedési területe Ázsia és Kelet-Európa.Ezekkel a képekkel szeretnénk Boldog Anyák Napját kívánni!
» Olvass tovább

A világ legfélelmetesebb fürdőszobája

imageA Hernandez Silva által tervezett fürdőszoba egy 15 szintes liftaknában kapott helyet, a mexikói Guadalajara-ban. Mindez még nem is lenne különös, ha a padló nem lenne átlátszó plexiből. Részemről inkább kihagynám a fogmosást…
» Olvass tovább

100 Képből Egy 360 Fokos

imageHa érdekel, a fotós és filmes Randy Scott Slavin teremtett egy szürreális képet az őt körülvevő világról, a fotósorozat címe “ Alternative Perspectives” . Rájött arra, hogy hogyan torzítson el egy normál tájat és alkosson belőle egy körkörös képet. A képeinek alapja egy tájkép melyet 360 fokos nézetűvé alakít, a végső kép 100 fotóból készül el. Nem elegendő csak jó képeket készíteni, az utómunkának is ugyanolyan fontos jelentősége van.
» Olvass tovább

LEGO: Engedd szabadon a képzeleted!

imageHa érdekel, dán LEGO vállalatnak mindig is lenyűgöző érzéke volt hozzá, hogyan hívja fel magára a figyelmet. A következő kampányuk minden esetre briliánsan sikerült.
» Olvass tovább

Égig érő bambuszerdő

imageBár már évszázadok óta kinyílt a nyugat felé Japán kapuja, a keleti ország még a mai napig csupa misztikum. Mintha a természet is ezt az érzést szeretné megtartani bennünk, hisz a szigetországban egymást érik a káprázatosabbnál káprázatosabb helyek. Az egyik ilyen csoda a Sagano Bambusz Erdő.
» Olvass tovább

Könyv művészet – Cara Barer

imageHa érdekel, Cara Barer texasi székhelyű művész régi telefonkönyveket, számítógépes kézikönyveket, térképeket és képregényeket használ hipnotikus szobraihoz.Carát egy földön fekvő, esőben ázó telefonkönyv ihlette meg, ettől kezdve fényképez bonyolult hajlított oldalakat. A könyveket vízben áztatja és ezután kedve szerint alakítja. A használt könyvek boltjában már törzsvendégnek számít.
» Olvass tovább
 

Ahol gyerekek rajzaiból játékok lesznek

image Ha érdekel, van egy kanadai “stúdió”, a Child’s Own Studio ahol valóra válnak a gyerekek álmai. Plüssállatokat készítenek, melyekhez a gyerekek rajzait veszik alapul.
» Olvass tovább

Étterem a fa tetején

imageHa érdekel, Soneva Kiri öko-üdülőhely Koh Kood-ban található, Thaiföldön. A vendégek itt szó szerint saját fészekben fogyaszthatják el ételeiket.29 apartman várja a pihenni vágyókat, a csodás környezeten mellett a fő attrakció az étterem. Különös szolgáltatásként a fészket közel 5 méter magasságba emelik fel.
» Olvass tovább
 

Különleges meleg vizű tengerpart

imageHa érdekel, van egy egészen elképesztő látványosság Új-Zélandon, ahol az odalátogatók forró termálvízben fürödhetnek a tengerparton.
» Olvass tovább

Portré zokniból

imageHa érdekel, Hong Yi egy fiatal maláj művész, aki igazán szeret festeni, de nem ecsettel. Helyette mindenféle szokatlan tárgyat használ, mint például kosárlabdát, kávéscsészét és most zoknit, hogy egy fenomenális portrét készítsen.
» Olvass tovább
 

A világ leggyorsabb……………

imageTe milyen gyorsan tudod.. levenni a ruhád, kirakni a Rubik-kockát.. ?
» Olvass tovább
HaErdekel.hu érdekességek
www.haerdekel.hu | haerdekel@haerdekel.hu
RSSTwitterFacebookPinterest
Ha nem szeretnél több érdekességet kapni tőlünk, kattints ide
Minden jog fenntartva ©2012 HaErdekel.hu