esküvő

az esküvői fotózás új őrülete 1

Esküvői fotózás új őrülettel: Esküvői invázió

Le az unalmas esküvői fotókkal! Az esküvői fotózás új őrületet szült. Mindegy hogy zombik vagy birodalmi lépegetők, a lényeg hogy Együtt tűzön-vízen át.
Olvass tovább..

Nem mindennapi Disney-esküvő

A szíve mélyén minden lányban ott lapul egy kis mesebeli hercegnő, aki csak arra vár, hogy hogy rátaláljon az ő Hőse. Egy szerencsés amerikai pár, Chris és Jamie azonban nem elégedett meg a metaforákkal, és igazi mese-menyegzőt álmodtak meg maguknak.
Olvass tovább..

10 tipp az öko-esküvőhöz

Ha érdekel, manapság nagyon divatos lett a környezetbarát magatartás, gondolkodás. Így nem is csoda, hogy már az esküvőnket is tarthatjuk abban a szemléleteben, hogy minél kevesebbet ártsunk a földünknek. A következőkben néhány tippet olvashattok arról, hogy hogyan tehetjü
Olvass tovább..

Lánykérés felsőfokon: Ruha 9,999 vörös rózsából

Talán minden nő kislánykora óta két dologról álmodik. A tökéletes esküvőről, és a világ legromantikusabb lánykéréséről. A fiatal kínai lány, Yin Mi az utóbbit már magáénak tudhatja, kedvese ugyanis nem mindennapi ajándékkal lepte meg a Nagy Kérdés előtt.
Olvass tovább..

Őrült esküvői torták

 Ha érdekel, hogyan lehet feldobni az esküvő hangulatát, akkor jó helyen jársz. Különlegesen őrült esküvői tortákat találtunk nektek. A torta választás sokat elárulhat egy párról, és nem csak azt, hogy milyen ízeket szeretnek. Utalhat a megismerkedésre, az első csókra vagy akár a
Olvass tovább..